Behandlingar

Alla pälsbehandlingar börjar med en konsultation där vi går igenom önskemål av frisyr, tidigare erfarenheter, pälsens kondition mm.

Kloklippning

Kloklippning ingår i de flesta tjänster om hunden tillåter och går även att boka separat. 


Klipp och spa

Vid klippning börjar jag alltid med ett djuprengörande bad. Efter badet fönas pälsen torr och borstas igenom. För att sedan klippas med maskin eller sax enligt överenskommelse. Kloklippning ingår.

Om din hund har mycket tovor eller tovor som sitter nära huden måste dessa klippas bort för att undvika risk för skador och obehag hos hunden


Spa

Spabehandling inkluderar ett djuprengörande bad, föning, genomborstning och kloklippning. 

Ej större tovutredningar. 

Intensivkur

Ge din hunds päls det lilla extra. K9 intensive coat cure är en inpackning med stärkande Vitamin/Protein/Keratin-Komplex som ökar fuktbalansen, reparerar och minskar slitaget i slitna, torra och sköra pälsar. Resultatet blir en mjuk, lättskött päls med fantastisk lyster. Utmärkande är också den snabba återfuktningen och tovutredningseffekten i pälsen.

Intensivkuren är en extratjänst som går att välja till vid klippning eller spa-behandling.  

Urfällningsbehandling

För dig som har en dubbelpälsad ras kan det vara skönt att få bort lös ull vid fällningsperioderna. I denna behandling ingår ett djuprengörande bad som gör att pälsen lättare släpper. Med hjälp av en blaster får vi sedan loss all lös ull. Kloklippning ingår.


Trim - strävhår

För de strävhåriga raserna erbjuder jag trimning. Här rycks pälsen för hand i önskad frisyr. Under konsultationen går vi igenom pälsens kondition och kommer överens om hela hunden ska trimmas, eller om det finns områden som bör klippas. Kloklippning ingår. 

Vid trimning ska hunden inte ha badad på minst 14 dagar innan besöket.

Spaniel, retriever, schnauzer

på dessa raser trimmas vissa partier enligt rasstandard och andra partier klipps med maskin/sax.  Efter trimning på spaniels och retriever badas de med schampo och balsam. Sedan klipps resten av frisyren med sax eller maskin. Kloklippning ingår.

På schnauzer ingår bad av ben och skägg. Kloklippning ingår.


Jag använder mig av K9:s Aloe Vera-serie som är milda och skonsamma produkter mot päls och hud. 


Puts

Klo + tass 

Klo + tass + ansikte 

Klo + tass + ögonbryn 

Intimområden 

Alla rättigheter reserverade 2021
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!